Opgave status postactief/veteraan

Om gebruik te kunnen maken van de subsidies van de Veteranenwet en de Nieuwe Regeling Reüniefaciliteiten Defensie moet onze administratie aan bepaalde voorwaarden voldoen. Hiervoor hebben wij uw hulp nodig. Wij verzoeken
onze nieuwe donateurs de onderstaande gegevens zo spoedig mogelijk per e-mail of per post naar de penningmeester te versturen.

I.K. (Inge) Peters-Prey
Boterzwin 2207
1788 WC Julianadorp
e-mail: petersprey@hetnet.nl

Welke gegevens hebben wij van u nodig?

Voorletters:
Naam:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Emailadres:
Veteraan /Postactief:
Werkzaam bij defensie van/tot:
Registratienummer:
Veteranenpasnummer:   (zie hieronder voor het aanvragen van een veteranenpas)

N.B.
Dirk Megchelse ((dirk.sr@megchelse.nl / tel. 071-5170375) is onze contactpersoon voor veteranenzaken. Hij neemt deel aan het overleg in het MiLu (voluit: de stichting Federatie van organisaties van Veteranen en Oudgedienden van de Militaire Luchtvaart) en kan u alles vertellen over activiteiten, faciliteiten (zoals vrij vervoer), enz.

Indien u veteraan bent, maar niet in het bezit van een veteranenpas, willen we u graag verwijzen naar de website van het Veteraneninstituut.
Wellicht is het u niet bekend dat het bezit van een veteranenpas voordelen voor u kan opleveren bij winkels, hotelboekingen etc.
https://www.veteraneninstituut.nl/zoeken/?q=veteranenpas
Mocht u onverhoopt niet meer weten wanneer u op uitzending bent geweest: geen nood.
Wanneer u het formulier invult met de gegevens die u wel weet ( o.a. naam, adres, woonplaats en  geboortedatum) is dat al voldoende.
Het veteraneninstituut kan de ontbrekende gegevens opvragen en zij vullen het formulier dan zelf aan.